8 oktober 2017 Hanzeshow

Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) deed weer zijn best en kreeg een 4ZG met wederom een mooi rapport.

7 oktober 2017 ijsselshow

Depp (Can't Stop You Of Barnsley Gold) mocht zich vandaag voor het eerst in de ring laten zien en maakte meteen een super start. Hij keek zijn ogen uit, maar deed goed zijn best en kreeg een 1VB en was daarmee de beste baby reu. De keurmeester gaf een paar mooie complimenten mee over zijn karakter en dat ze hem een belofte voor de toekomst vond. Ik kan niet anders dan trots zijn op de kleine vent en zijn prestatie.

Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) stond in een sterke open klasse en werd beloond met een mooi rapport en een ZG.
 

25 mei 2017 Kampioensclubmatch GRCN

Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) mocht zijn eerste stappen in de open klasse nemen. Hij stond meteen in een sterke klasse en het was erg warm, maar hij hield zich goed. Hij heeft een ZG gekregen met wederom een rapport om trots op te zijn. 

25 mei 2017 Fokdag GRCN

Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) mocht zichzelf op de Fokdag van de GRCN laten zien. Hij behaalde op de schottest een U en kreeg van de keurmeester op exterieur een ZG met de mooie opmerking "temperamentvolle reu, met een heerlijk karakter ". 

5 Maart 2017 Martinidogshow

Chase, First Alcoholic of Barnsley Gold, Golden Guys
Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) stond voor de laatste keer in de tussenklasse en maakte er een feestje van. De keurmeester gaf hem een 4U met een rapport om trots op te zijn.
 

 

8 januari 2017 Nieuwjaarsshow GRCN

Chase, First Alcoholic of Barnsley Gold, Golden Guys
Chase (First Alcoholic of Barnsley Gold) stond in de tussenklasse en liet zich van zijn beste kant zien waarmee hij een 2U en prachtig 
rapport haalde. De keurmeester gaf ons ook het mooie compliment dat ze hem in topconditie vond!