25 november 2018 NKC Clubmatch

Het was alweer even geleden dat Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) zich op show liet zien. Hij maakte er weer een groot feestje van en kwispelde zich een 2de plek, omdat er geen andere klasse aanwezig waren bij de reuen was hij daarmee ook de Reserve beste reu. 

23 juni 2018 IJsselshow 

Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) had er weer zin in en haalde met een brede kwispel een 4U met mooi rapport. De keurmeester gaf over zijn kwispel nog de opmerking: Tail carried very happily.

3 juni 2018 Zomershow Kynospirit

De zomershow van Kynospirit bood de kans om Depp ( Can't Stop You Of Barnsley Gold) weer is in te schrijven voor een show. Ondanks zijn gebrek aan ervaring en puberstreken deed hij erg zijn best voor me. Hij werd eerste in zijn klasse en ook zijn half broer Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) werd eerste. 
 
De twee mochten hierna het tegen elkaar opnemen voor beste reu en dit won Depp. Zijn moeder won BOB en hiermee is Depp BOS geworden.

4 maart 2018 martinidogshow 

Golden Guys, First Alcoholic Of Barnsley Gold, Meriam Wennekes, ChaseVandaag voelde Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) zich weer een stuk beter gelukkig. Hij kreeg wederom een mooi compliment over zijn lieve karakter en een netjes rapport. Helaas was hij toch niet helemaal de smaak van de keurmeester en kreeg hij een G. 

3 maart 2018 martinidogshow

Zelfs als Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) zich niet helemaal fit voelt blijft hij een vrolijke kerel bewees hij vandaag op de Martinidogshow. Hij liep niet optimaal, maar kwispelde zichzelf wel een 4ZG en netjes rapport. De keurmeester vond hem een masculine male and a happy boy with nice temperament

21 januari 2018 Nieuwjaarsshow GRCN

Chase, First Alcoholic Of Barnsley Gold, Meriam Wennekes, Golden Guys Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) had er weer zin in en begon het showjaar met een brede kwispel en een mooie U met bijbehorend rapport in een sterke open klasse. 
 
Deze keer mocht ik me ook in de open klasse van de teven begeven en wel met de moeder van Chase, Ninthe (Barnsley Gold Hogmanay). Samen haalde we een mooie 4de plek met een U en prachtig verslag.
 

Naast Ninthe bracht ik ook Unique (Fingerprint Powder Hogmanay) voor. Deze prachtige dame kreeg een super verslag met een ZG. Jinke heel erg bedankt voor het vertrouwen in me om je dames voor te brengen.