De volgende show is:
Geen shows op de planning

4 maart 2018 martinidogshow 

Golden Guys, First Alcoholic Of Barnsley Gold, Meriam Wennekes, ChaseVandaag voelde Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) zich weer een stuk beter gelukkig. Hij kreeg wederom een mooi compliment over zijn lieve karakter en een netjes rapport. Helaas was hij toch niet helemaal de smaak van de keurmeester en kreeg hij een G. 

3 maart 2018 martinidogshow

Zelfs als Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) zich niet helemaal fit voelt blijft hij een vrolijke kerel bewees hij vandaag op de Martinidogshow. Hij liep niet optimaal, maar kwispelde zichzelf wel een 4ZG en netjes rapport. De keurmeester vond hem een masculine male and a happy boy with nice temperament

21 januari 2018 Nieuwjaarsshow GRCN

Chase, First Alcoholic Of Barnsley Gold, Meriam Wennekes, Golden Guys Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold) had er weer zin in en begon het showjaar met een brede kwispel en een mooie U met bijbehorend rapport in een sterke open klasse. 
 
Deze keer mocht ik me ook in de open klasse van de teven begeven en wel met de moeder van Chase, Ninthe (Barnsley Gold Hogmanay). Samen haalde we een mooie 4de plek met een U en prachtig verslag.
 

Naast Ninthe bracht ik ook Unique (Fingerprint Powder Hogmanay) voor. Deze prachtige dame kreeg een super verslag met een ZG. Jinke heel erg bedankt voor het vertrouwen in me om je dames voor te brengen.