Nieuws

Begin dit jaar mocht Lake model staan voor de campagne van een voermerk dat in juni op de markt is gekomen. Hij is te zien op de website van Ydolo.
 

Foto van Pet Studio

Lake mag dit jaar op de kalender van Golden Retriever Fokkers de maand maart vertegenwoordigen. 

In 2023 was er maandelijks een fotowedstrijd waarbij de winnende foto op de kalender werd geplaatst. Op de valreep heb ik nog foto's ingezonden, en de foto van Lake met zijn favoriete modder look is uitgekozen. 


Tijdens een proefles bleken we nog een natuurtalent speuren in huis te hebben, Depp. Hij mocht meteen beginnen met deel 2 van de cursus en deze heeft hij in december 2023 met goed gevolg afgesloten. Volgend jaar gaan we door naar deel 3.

Lake heeft het laatste deel van de cursus, deel 3, met goed gevolg afgesloten. We zullen met hem naast balans en coördinatie zeker met speuren bezig blijven.

Lake heeft op 17 mei 2023 zijn cursus speuren deel 2 met goed gevolg afgesloten. Na de zomer gaan we door naar deel 3. Om tot die tijd bezig te blijven zijn we een nieuwe cursus gestart, balans en co√∂rdinatie. 


In september 2022 ben ik met Lake begonnen met een nieuwe uitdaging voor ons beiden, speuren. Op 21 november heeft hij deel 1 van de cursus met goed gevolg afgesloten. We gaan zeker door naar het vervolg. 

In februari en maart 2022 hebben we een reunie gehad van Lake en Chase hun nesten. De honden hebben weer met elkaar genoten. Het blijft leuk om familie terug te zien. 

Lake heeft op 6 februari 2022 zijn cursus basis 2 afgesloten en zijn tweede diploma behaald. Het winderige weer zorgde voor een druk puberbrein, maar hij liet ondanks dat goed werk zien.


Lake heeft op 14 november 2021 zijn cursus basis 1 afgesloten en zijn eerste diploma behaald. Op 21 november 2021 gaan we door met het vervolg, de basis 2.  

Vanaf 17 augustus 2021 zal Lake, de zoon van Chase, zijn intrede maken in de roedel. Voor meer informatie over Lake kunt u terecht op zijn eigen pagina. 

Chase wordt voor het eerst papa!

In juni 2021 worden de pups verwacht bij kennel Of Barnsley Gold. Voor meer informatie kunt u terecht op de nakomelingen pagina of de website van Of Barnsley Gold


Soms komen er kansen op je pad waar je niet omheen kunt. Vanaf 31 juli 2020 maakt Cain zijn intrede in de roedel. Voor meer informatie over Cain kunt u terecht op zijn eigen pagina.