Nieuws

Lake heeft op 17 mei 2023 zijn cursus speuren deel 2 met goed gevolg afgesloten. Na de zomer gaan we door naar deel 3. Om tot die tijd bezig te blijven zijn we een nieuwe cursus gestart, balans en coördinatie. 

Vanaf 5 mei 2023 woont Floyd (Magical Maëstro Hogmanay) bij mijn moeder. Floyd zal mij in de toekomst hopelijk in de showring gaan vergezellen. Voor meer informatie over Floyd kunt u terecht op zijn eigen pagina.


In september 2022 ben ik met Lake begonnen met een nieuwe uitdaging voor ons beiden, speuren. Op 21 november heeft hij de cursus met goed gevolg afgesloten. We gaan zeker door naar het vervolg van deze cursus. 

In februari en maart 2022 hebben we een reunie gehad van Lake en Chase hun nesten. De honden hebben weer met elkaar genoten. Het blijft leuk om familie terug te zien. 

Lake heeft op 6 februari 2022 zijn cursus basis 2 afgesloten en zijn tweede diploma behaald. Het winderige weer zorgde voor een druk puberbrein, maar hij liet ondanks dat goed werk zien.


Lake heeft op 14 november 2021 zijn cursus basis 1 afgesloten en zijn eerste diploma behaald. Op 21 november 2021 gaan we door met het vervolg, de basis 2.  

Vanaf 17 augustus 2021 zal Lake, de zoon van Chase, zijn intrede maken in de roedel. Voor meer informatie over Lake kunt u terecht op zijn eigen pagina. 

Chase wordt voor het eerst papa!

In juni 2021 worden de pups verwacht bij kennel Of Barnsley Gold. Voor meer informatie kunt u terecht op de nakomelingen pagina of de website van Of Barnsley Gold


Soms komen er kansen op je pad waar je niet omheen kunt. Vanaf 31 juli 2020 maakt Cain zijn intrede in de roedel. Voor meer informatie over Cain kunt u terecht op zijn eigen pagina.