Nieuwe huisgenoot

Vanaf 7 augustus 2021 zal Lake, de zoon van Chase zijn intrede maken in de roedel. Voor meer informatie over Lake kunt u terecht op zijn eigen pagina. 
 

Poster Chase

De honden hebben in november 2020 een fotoshoot gehad bij Linsey Op Den Dries. Met de foto's die hieruit zijn gekomen heeft ze voor Chase een mooie poster gemaakt. 
 
Chase, First Alcoholic Of Barnsley Gold, Golden Guys, Golden Retriever

Nieuwe huisgenoot

Soms komen er kansen op je pad waar je niet omheen kunt. Vanaf 31 juli 2020 maakt Cain zijn intrede in de roedel. Voor meer informatie over Cain kunt u terecht op zijn eigen pagina. 
 

Familie

De mannen gaan nog regelmatig op bezoek bij hun familie en op 31 mei 2020 zijn ze weer eens met hun zusjes die nog bij de fokker wonen vastgelegd.
Volgorde: Chase, Macy, Silby en Depp
 

Baas hond zwemmen

Na een jaar te hebben moeten overslaan i.v.m. renovatie van het zwembad mochten de Chase, Cayra en Depp op 8 september 2019 weer een plons nemen bij het baas hond zwemmen. Voor Depp was dit de eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. 
 

Depp zijn tweede diploma

Op 28 januari 2018 heeft Depp zijn cursus basis 2 afgesloten met een examen en hiermee zijn tweede diploma behaald. Hij zette zijn beste beentje voor en liet mooi werk zien. 
 

Depp zijn eerste diploma

Depp heeft op 5 november 2017 zijn cursus basis 1 afgesloten met een examen en daarmee zijn eerste diploma behaald. Hij begon het examen door in een vieze sloot te springen, maar haalde op zijn zwarte laarsjes 53 van de 55 punten binnen, een prachtig resultaat. Op 12 november 2017 gaan we door met het vervolg van deze cursus, de basis 2. 
 

Baas hond zwemmen

Op 10 september 2017 hebben Cayra en Chase het zwemseizoen van het openluchtzwembad hier in de buurt afgesloten tijdens het baas hond zwemmen. Voor de baas was het te koud om in het water te gaan, maar de honden hebben zich geweldig vermaakt. 
 

Nieuwe huisgenoot

Met trots mag ik onze nieuwe huisgenoot Depp voorstellen. Hij maakt vanaf 15 juli 2017 zijn intrede in onze roedel. Voor meer informatie over Depp kunt u terecht op zijn eigen pagina. 
 

Renbaandag 

Cayra heeft zich op 13 mei 2017 mogen uitleven op de renbaan in Oude Pekela. Ondanks dat ze nog niet de concentratie had de hele baan zelfstandig uit te lopen, heeft ze wel laten zien hoe snel ze is.
 

Chase zijn derde diploma 

Chase heeft op 10 juli 2016 zijn cursus basis 3 afgesloten met een examen en zijn derde diploma behaald. Het was een warme en benauwde dag, maar wat deed mijn clown het weer super. 
 

Reunie nest Chase 

Op 25 maart 2016 vierde Chase zijn eerste verjaardag. Op 26 maart zijn we naar Appelscha gegaan om dit ook met zijn ouders en broertjes en zusjes te vieren. Het was een geslaagde dag, met veel waterpret en prachtig weer. 
 

Chase zijn tweede diploma

Chase heeft op 6 december 2015 zijn cursus basis 2 afgesloten met een examen. Wederom met een prachtig resultaat, waarmee hij de eerste plek behaalde. Op 24 januari 2016 zullen wij doorgaan naar het vervolg van deze cursus, de basis 3.
 

Chase zijn eerste diploma

Chase heeft op 27 september 2015 zijn cursus basis 1 afgesloten met een examen. Voor elk onderdeel kon je vijf punten behalen en dit haalde Chase op alle onderdelen, hiermee haalde hij de eerste plek. Op 4 oktober 2015 zullen we doorgaan naar het vervolg van deze cursus, de basis 2. 

Terugkomdag nest Chase

Op 11 juli 2015 hebben we van het nest van Chase een terugkomdag gehad. 10 van de 11 broertjes en zusjes waren aanwezig samen met papa Gentle en mama Ninthe. We hebben ons vermaakt met verschillende spelletjes en een jachtoefening.