Over mij

Welkom bij de Golden Guys!

Ik ben Meriam, woonachtig in Groningen en opgegroeid met dieren om me heen. Een hond behoorde altijd vast tot ons gezin en de liefde voor deze dieren is hierdoor met de paplepel ingegoten.

De liefde voor de Golden Retriever heb ik meegekregen van mijn moeder. Al vanaf dat ik me kan herinneren was dit haar lievelingsras en toen de eerste Golden zijn intrede deed in ons huis was ook ik verliefd.

In 2015 heb ik mijn eerste reu gekocht, Chase (First Alcoholic Of Barnsley Gold). Met Chase is de droom ontstaan om een zoon van hem te hebben en te gaan showen. Terwijl we samen onze eerste stappen op de shows zetten is Depp (Can't Stop You Of Barnsley Gold) toegevoegd aan de roedel. Het virus was inmiddels goed toegeslagen en zo is Cain (Kohl Dust Hogmanay) er in 2020 bij gekomen. In 2021 is mijn droom om een zoon van Chase aan mijn roedel toe te voegen uitgekomen met de komst van Lake (No Regrets Of Barnsley Gold). Deze vier gouden mannen maken momenteel de Golden Guys. Tevens heb ik een Mechelse herder met Border Collie kruising teefje Cayra in co- ouderschap met een vriendin.